Rallye Monte Carlo 2011

Intercontinental Rally Championship

Rallye Monte Carlo 2011

Mesajde gabi_red » Sâm Ian 15, 2011 11:12 pm

M-am gandit sa sparg eu gheatza in sectiunea asta pentru ca vine Monte Carlo 2011 peste noi, cu nume mari la start si cred ca avem cate ceva de spus. De exemplu eu astept si caut in acelasi timp un program Eurosport cu transmisiile live de la eveniment. Urmeaza un concediu de cateva zile fortat saptamana viitoare :D
Ultima oară modificat de gabi_red pe Sâm Ian 15, 2011 11:15 pm, modificat 1 dată în total.
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Re: Rallye Monte Carlo 2011

Mesajde gabi_red » Dum Ian 16, 2011 10:51 pm

Maraton Rally la Eurosport saptamana viitoare!
Orele transmisiilor aicihttp://www.ircseries.com/html/uploadedFiles/documents/tv.times.pdf
Ce delir!
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde Alexandru Tamasescu » Mie Ian 19, 2011 1:02 am

Din pacate cel putin in primele doua zile temperaturile vor fi pozitive, deci fara gheatza, fara zapada. Se pare ca un front atmosferic rece, care era asteptat pentru duminica, inainteaza ceva mai repede si s-ar putea sa ninga vineri. Sa speram, pentru ca altfel raliul nu este deloc un "Monte" adevarat.
Alexandru Tamasescu

Motor Media Team
www.rallymagazin.ro
Alexandru Tamasescu
Site Admin

Mesajde gabi_red » Mie Ian 19, 2011 12:54 pm

Si a inceput...
1.Sarazin, Hanninen la 0,5...Peter Solberg la juma' de minut!...majoritatea numelor mari la 20 si 35 de secunde de lider...dar ce proba!!! pfaiiiii
---------
Marco/Dorin locul 20 dupa prima proba la 3 minute! Nu-i rau de loc...daca ajung in top 20 ii vedem pe Eurosport ziua urmatoare!
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde ervin » Joi Ian 20, 2011 8:22 pm

Ce final de zi am avut astazi.Superbe cele doua probe.Azi am avut Monte Carlo Rallye adevarat.Chiar nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce rasturnari de situatii am avut.
ervin

Mesajde Andyspic » Joi Ian 20, 2011 11:16 pm

Asa este everin si eu am fost surprins pacat dar in acelasi timp si foarte spectaculos.Tin in continuare sa cred ca Hanninen are sanse la locul 1 maine seara se va decinde totul.Mai avem de asteptat putin.
Andyspic

Mesajde ervin » Vin Ian 21, 2011 12:22 am

Ervin ;)
ervin

Mesajde Alexandru Tamasescu » Vin Ian 21, 2011 4:07 am

A nins ca in povesti asha cum puteti vedea in fotografii si in filmari. Hanninen foarte tare, cel mai tare, insa diferenta de clasa a lui Solberg se vede din faptul ca in a doua zi de cursa deja era cu Hanninen acolo la zecimi....
Alexandru Tamasescu

Motor Media Team
www.rallymagazin.ro
Alexandru Tamasescu
Site Admin

Mesajde gabi_red » Vin Ian 21, 2011 9:20 am

DA!DA!DAAAAAAA...superba ziua de ieri...niciun minutzel de transmisie nu am pierdut...pot spune ca stau mai bine ca tine, Alex, la faza asta:)) A fost de vis! Dupa o prima zi destul de plictisitoare, iesita din tiparul Monte Carlo, a venit ziua de ieri cu delirul ei. Delcour, vulpoi batran, a mirosit zapada de pe creste si a ajuns pe locul 2 la general cu sanse la victorie iar daca mai punem si uriasul noroc al lui Boufier, putem spune ca "sponsorizatul" roman e marele castigator al zilei 2 si ca putea foarte usor sa fie lider!
Mai e o zi, dar ecarturile sunt destul de mari. Hanninen se poate bate eventual pentru un loc pe podium. Insa orice se poate intampla, inclusiv abandonuri.
Tempesta e acolo si daca va termina raliul va fi acolo in primele 25 de masini, ceea ce ar fi extraordinar. Chiar nu ma intereseaza cate secunde pierde pe kilometru, important e pe mine ca, atunci cand ma uit pe pagina cu rezultate vad steagul Romaniei si asta e de vis!
Distractie faina tuturor diseara si sa speram ca vom avea show!
-----
Ah, uitam! Oare cum ma simt eu cand Peugeot-urile conduc la Monte Carlo? :lol:
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde r27kul » Vin Ian 21, 2011 1:30 pm

Din pacate Nu mai vedem steagul Romaniei si asta din cauza unui abandon tehnic :(! Pacat.
Delcour cica de la 20 ani se antreneaza in muntii aia in fiecare iarna si in plus are multi prieteni acolo, chiar detine un hotel, iar printre prietenii aceia a avut un sfatuitor meteorolog batran care a "mirosit" ninsoarea care va urma si l-a sfatuti sa puna cuie pe toate 4 gumele, rezultatul :D ( sursa Rally radio).
Colin McRae forever!
r27kul

Următorul

Înapoi la IRC