de gabi_red » Vin Oct 14, 2011 1:40 pm
Poate nu era rau, in conditiile in care verificarile administrative au fost azi dimineata sa se prelungeasca termenul de postare al echipei pana la ora 14, ora de start a raliului, pentru ca sunt modificari importante care pot schimba clasamentul final:
- Ungur se da la clasa 3 nu la 19
- Barbu e la clasa 6 nu la 9(asta se stia deja ca se da cu C2-ul nu cu Dacia)
- clasa 11 se constituie, avand 6 masini la start(nu 3 cum era initial)
------
Din pacate(sau din fericire) nu e vina organizatorului concursului ca in CNR lista de start nu e ca in tarile civilizate ci se afiseaza cu 3 secunde inainte de startul competitiei...ceea ce e o aberatie pt ca eu, ca si spectator trebuie sa stiu daca ma duc si pentru cine ma duc...intial erau 42 de masini, acum sunt 50...e altceva...fata de ultima lista de start, cea din 10.10, apar nume ca Szabo, Raspopa la clasa 19, Barbu la 6, Mihai Leu la 11( ca sa-l ajute pe Berari sa iasa campion, ca doar sunt in echipa), inca 2 echipaje la 11, H. Savu, Deny Ungur la 3...etc...etc...
-------
Si in loc sa avem toate datele ca sa pronosticam in cunostinta de cauza, iata ca FRAS-ul ne face surprize...ne-am obisnuit deja...
Sper numai ca aceste modificari sa nu va afecteze echipele de start si sa ne batem cu arme egale...sper sa nu-l aveti pe Deny la clasa 19...sau pe Barbu la Cupa Dacia...si nici pe careva de la clasa 11, ca asta inseamna ca ati avut informatii care nu erau publice si nu e corect...
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca