Dunlop Manager- Finala

Dunlop Manager- Finala

Mesajde gabi_red » Mie Oct 12, 2011 11:11 am

Finala e la Bacau si, desi lupta in CNR pare a fi decisa, aici, in concurs, mai avem treaba...oare ce alegem? Clasa 3 si Clasa 6 plus 19 si Dacia? sau 2 de la clasa 3 plus 19 si Dacia?...sau clasa 11?...hmmm...e foarte greu...va astept pe cei inca aflati la bataie, asa cum spune si articolul de pe prima pagina RallyMagazin, vineri aici pe forum cu echipele...bineinteles dupa ce se va inchide concursul...
Va doresc multa bafta! A fost o lupta pe cinste!
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Re: Dunlop Manager- Finala

Mesajde ervin » Mie Oct 12, 2011 4:47 pm

Bafta celor care mai au sanse pentru primele 3 locuri. :D
Chiar primii trei clasati se vor alege cu premii extrem de interesante.Nu o sa uit niciodata cand am auzit ca anul trecut am castigat un set de anvelope :mrgreen:
Anul acesta nu am mai avut acelasi noroc.Speram la anul.
ervin

Mesajde Popescu.Mihai » Mie Oct 12, 2011 5:21 pm

clasamentul final la DRA e ca la CNR cu N-1 ? Poate asa mai am vreo sansa la podiumul final :mrgreen: daca nu, felicitari de pe acum castigatorilor
Popescu.Mihai

Mesajde gabi_red » Joi Oct 13, 2011 8:29 am

cica e N-2...ca iar sare 26WRC pe mine :)...acu'ce va fi, va fi...echipa e pregatita sa-mi aduca punctele :D ...ar fi frustrant sa conduc tot campionatul si sa pierd la final, exact ca Marisca al meu:))...dar asta e, jocul e joc...important e ca lumea a auzit de RED :D
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde 26WRC » Joi Oct 13, 2011 9:03 pm

greu.. greu tare
Imagine
26WRC

Mesajde gabi_red » Vin Oct 14, 2011 8:14 am

mie-mi spui? :D
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde 26WRC » Vin Oct 14, 2011 10:41 am

20j de minute pana la death line si eu http://www.youtube.com/watch?v=KvbLTJNNyXE
Imagine
26WRC

Mesajde gabi_red » Vin Oct 14, 2011 11:12 am

S-a inchis...haideti cu echipele...eu o sa va pastrez surpriza pana postati voi...macar atat daca tot am condus tot sezonul...haideti cu echipele la vedere!
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde gabi_red » Vin Oct 14, 2011 11:14 am

Acu m-am uitat la prono tau 26 wrc si incerc sa intuiesc ce echipa ai ales...Szabo-Cosma-Preda-Ivan??:)
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Mesajde gabi_red » Vin Oct 14, 2011 1:40 pm

Poate nu era rau, in conditiile in care verificarile administrative au fost azi dimineata sa se prelungeasca termenul de postare al echipei pana la ora 14, ora de start a raliului, pentru ca sunt modificari importante care pot schimba clasamentul final:
- Ungur se da la clasa 3 nu la 19
- Barbu e la clasa 6 nu la 9(asta se stia deja ca se da cu C2-ul nu cu Dacia)
- clasa 11 se constituie, avand 6 masini la start(nu 3 cum era initial)
------
Din pacate(sau din fericire) nu e vina organizatorului concursului ca in CNR lista de start nu e ca in tarile civilizate ci se afiseaza cu 3 secunde inainte de startul competitiei...ceea ce e o aberatie pt ca eu, ca si spectator trebuie sa stiu daca ma duc si pentru cine ma duc...intial erau 42 de masini, acum sunt 50...e altceva...fata de ultima lista de start, cea din 10.10, apar nume ca Szabo, Raspopa la clasa 19, Barbu la 6, Mihai Leu la 11( ca sa-l ajute pe Berari sa iasa campion, ca doar sunt in echipa), inca 2 echipaje la 11, H. Savu, Deny Ungur la 3...etc...etc...
-------
Si in loc sa avem toate datele ca sa pronosticam in cunostinta de cauza, iata ca FRAS-ul ne face surprize...ne-am obisnuit deja...
Sper numai ca aceste modificari sa nu va afecteze echipele de start si sa ne batem cu arme egale...sper sa nu-l aveti pe Deny la clasa 19...sau pe Barbu la Cupa Dacia...si nici pe careva de la clasa 11, ca asta inseamna ca ati avut informatii care nu erau publice si nu e corect...
Gabi Munteanu
Cluj-Napoca
gabi_red

Următorul

Înapoi la Dunlop Rally Manager